Nieuws

De website van Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel is er!

Eind 2017 werden de handtekeningen gezet onder de akte van oprichting van Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel. Wat doet deze coöperatie? Voor wie doet zij dat? En waarom? Daarover vertellen we op deze nieuwe website.

Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel richt zich op de ondernemers van Zaltbommelse bedrijventerreinen – De Wildeman (Parkmanagement) en De Ooijk, Veilingweg, Van Voordenpark en De Waluwe, verenigd in Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel. Zij kunnen lid worden van de coöperatie door deel te nemen aan (een of meerdere) duurzame projecten. De gezamenlijke ambitie is om in 2025 energiepositief te zijn. Investeerders biedt de coöperatie de mogelijkheid om hun maatschappelijke doelstellingen te combineren met een mooi rendement.

Op de site vertellen we wat we doen, waarom we dat doen en waar we staan, en laten we ook mensen aan het woord die bij de coöperatie betrokken zijn. Zij zijn degenen die de ambitie dragen en een gezicht geven.

Op de foto het bestuur en de Raad van Advies. Met v.l.n.r. Edwin van der Waal, Frans van Rijn (RvA), Anton van Ballegooijen, Henk van Beurden (RvA), Zoltan Hunor (RvA), Rimmert van Luyn, Arno van de Laar en Jan Korsten.

 

Coöperatie Duurzame Bedrijventerreinen Zaltbommel - bestuur en Raad van Advies