Doe (ook) groen!

Wat heeft Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel jou te bieden?

Het primaire doel van CDBZ: zorgen dat alle bedrijventerreinen in Zaltbommel in 2025 energiepositief zijn. Dat is goed voor de omgeving en goed voor de generatie aan wie wij de wereld straks overdragen. Maar het is ook goed voor jou.

Ben je ondernemer op een van onze bedrijventerreinen?
Lid worden van CDBZ kun je op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door (zelf of door CDBZ) zonnepanelen op je dak te laten leggen en de energie te verkopen aan de coöperatie. Door zonne-energie bij de coöperatie in te kopen. Of door mee te doen met de collectieve inkoop van groene energie.

Wat je dat oplevert? Dat je energiekosten lager worden. Dat je, doordat de bedrijventerreinen zelfvoorzienend zijn, nooit te maken krijgt met continuïteitsproblemen (denk aan stroomstoringen). Dat je de zekerheid hebt dat je energie écht groen is. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Omdat elke onderneming anders is, met eigen vragen en wensen, is het altijd maatwerk. Als je het formulier hieronder invult hoor je zo snel mogelijk van ons. En dan kijken we samen met jou naar wat CDBZ voor jou kan doen.

Overweeg je in CDBZ te investeren?
Een investering in Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel levert je dubbel rendement op: financieel, omdat je onder aan de streep meer overhoudt dan wanneer je bij de bank aanklopt, maar ook maatschappelijk; je investering heeft impact op de verduurzaming van de Zaltbommelse bedrijventerreinen en daarmee op de groene ambities voor de omgeving.

Bovendien is het een mooi project om je eigen maatschappelijke doelstellingen te behalen. Al was het maar omdat een van de bedrijventerreinen, De Wildeman, in 2019 door provincie Gelderland werd aangemerkt als ‘toonaangevend duurzaam voorbeeld’. In dat jaar mocht Gelderland zich de ondernemendste regio van Europa noemen.

Wil je weten hoe je kunt investeren?
Vul het formulier dat je hieronder vindt in en we maken een afspraak.

Verduurzamen is ook gewoon een kwestie van doen en jezelf en anderen aanmoedigen hiermee verder te gaan!

Ja, ik wil groen doen!