Adviseurs

Adviseurs Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel

De duurzaamheidsambities van CDBZ zijn groot. Dat vraagt niet alleen om een kundig en voortvarend bestuur, maar ook om ervaren adviseurs die het Zaltbommelse ondernemerschap van binnen en van buiten kennen:

  • Kamiel Gulikers, Accountmanager Bedrijven en Acquisiteur Bedrijventerreinen bij de gemeente Zaltbommel. Kamiel heeft een enorm netwerk binnen én buiten Zaltbommel; daarom is hij ambassadeur, vraagbaak en adviseur in één. 

De ondernemers in de Raad van Advies van CDBZ zijn, net als het bestuur, gevestigd op Zaltbommelse bedrijventerreinen. Vanuit die positie én vanuit hun betrokkenheid bij diverse zakelijke gremia weten ze wat er speelt. En dat is een belangrijke toegevoegde waarde voor hun rol: adviseren. De Raad van Advies bestaat uit:

  • Pieter van Maaren, burgemeester gemeente Zaltbommel
  • Henk van Beurden, dga Gehatu beheer, Veilingweg
  • Mr. Siewert Bruins Slot, Partner bij Stipt. advocaten, De Waluwe

‘Met de aanhoudende groei van de economische activiteiten neemt de aanslag die samenleving doet op de leefomgeving steeds verder toe. Als ondernemers hebben wij de verantwoordelijkheid om deze aanslag zo veel mogelijk te beperken. Aangezien ik geloof in concrete maar ook ambitieuze doelen, ben ik ervan overtuigd dat onze coöperatie zal bijdragen aan het verminderen van de belasting van het milieu in onze directe werk- en leefomgeving. Daarnaast is het ook mijn ambitie om proactief inhoud te geven aan onze collectieve verantwoordelijkheid door middel van private initiatieven in samenwerking met de overheden. Mijn motto is: zelf doen niet wachten op een ander.’

Raad van Advies

DSC01616 (2)

Pieter van Maaren

Ambassadeur
CDBZ Adviseur Henk van Beurden2

Henk van Beurden

Adviseur
_BCM6582

Siewert Bruins Slot

Adviseur
KTM Gulikers 127-2-2a

Kamiel Gulikers

Adviseur (intern)