Nieuws

Glasvezel: een nieuwe partner mét extra voordelen

Een aantal van onze bedrijven (op De Wildeman, De Ooijk en Veilingweg) maken al gebruik van glasvezel. Per 1 augustus gaan wij met een andere partner werken en dat heeft een aantal voordelen. Ook voor ondernemers die nog geen gebruik van glasvezel maken. Lees je mee?

Voor wie nog niet bekend is met glasvezel: het is een dunne vezel, gemaakt van helder – inderdaad – glas. Bij glasvezel gaat de overdracht niet via elektriciteit, maar lichtsignalen. Dit zorgt voor een razendsnelle verbinding. Voor veel bedrijven is dat een belangrijke pre.

Onze nieuwe leverancier, XXLNet uit Hedel, is al op ruim tachtig bedrijvenparken actief is en weet dus welke vragen er spelen. Ze gaan voor ons het netwerk upgraden – wat de snelheid nog meer ten goede komt – én hanteren een gunstiger tarief dan het huidige.  

Als je dat wenst kun je met hen ook een contract afsluiten voor internetdiensten. Ze kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en zorgen voor een advies op maat. Ook meegenomen: je behoudt je bestaande IP-adres, zodat je overstap zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Wil jij weten wat de kosten en voordelen van glasvezel zijn of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Etienne Schiffelers

parkmanagement@de-wildeman.nl.