Nieuws

Wil jij ook minder betalen voor je energie?

Een van thema’s van de Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel: collectieve energie-inkoop. Na intensief onderzoek en overleg hebben we een partner gekozen die dat voor de ondernemers die dat wensen gaat verzorgen: Scholt Energy.

Anders dan traditionele energieleveranciers is Scholt Energy, in 2005 opgericht als familiebedrijf en uitgegroeid tot een serieuze speler op de energiemarkt, zelf geen energieproducent. Het bedrijf heeft geen eigen energiecentrales maar koopt in op twee markten, met een vaste én een variabele prijs. Dat doen ze met geen ander doel dan jijzelf zou hebben: zo goedkoop mogelijk energie inkopen.

Als deelnemer krijg je onder meer toegang tot een persoonlijk verbruiksportaal, zo kun je precies volgen hoe het met je energieverbruik staat. Ook doet Scholt ieder jaar een besparingscheck om te kijken of je niet te veel betaalt.

Wil jij ook profiteren van deze collectieve energie-inkoop of wil je er meer over weten? Stuur dan een mail naar energie@cdbz.nl.

Ook goed om te weten: Scholt Energy is de vaste energiepartner van bedrijven als Van der Valk, AH en VDL. 

CDBZ - Scholt Energy - energieverbruik