Nieuws

SmartDodos: iedere ondernemer meer grip op zijn energieverbruik

Per eind 2022 krijgen alle ondernemers op bedrijventerrein De Wildeman en de bij Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel (SOBZ) aangesloten bedrijven toegang tot een onmisbare tool in deze tijden van stijgende energieprijzen: SmartDodos.

 

SmartDodos is een online energieverbruiksmanager die ondernemers inzicht biedt in hun energieverbruik. Met realtime data en met voorspellingen en alerts kunnen zij direct zien waar hun kostenposten zitten en sturen op verlaging. Wekelijks ontvangen zij een rapport met hun energieverbruik én, indien relevant, -opbrengst. Ieder jaar is er een complete rapportage met een adviesgesprek.

De tool is eenvoudig in gebruik en heel overzichtelijk én wordt voor een periode van twee jaar gratis aangeboden door de besturen van CDBZ, Parkmanagement De Wildeman en SOBZ.

Meer informatie?

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Etienne Schiffelers, Parkmanager De Wildeman/tijdelijk bestuurslid SOBZ, info@deparkmanagers.nl.