Nieuws

13 december Themabijeenkomst ‘Meer grip op je energie’

Het thema is actueler dan ooit: hoe kunnen we minder energie verbruiken? Ben je als ondernemer gevestigd op bedrijventerrein De Wildeman of op een bij de Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel (SOBZ) aangesloten bedrijventerrein? 

Kom dan naar de themabijeenkomst ‘Meer grip op je energie’ op 13 december om 16:00 uur bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Ontdek hoe jij meer grip krijgt op jouw energieverbruik en de daarmee samenhangende kosten. Meld je snel aan via deze pagina.

De besturen van CDBZ, Parkmanagement De Wildeman en SOBZ bieden aan ondernemers per eind 2022 voor een periode van twee jaar gratis de tool SmartDodos aan.

 

SmartDodos is een online energieverbruiksmanager en biedt ondernemers inzicht in hun energieverbruik. Alle ondernemers op bedrijventerrein De Wildeman en de bij SOBZ aangesloten bedrijventerreinen krijgen gratis toegang tot SmartDodos. Een onmisbare tool voor iedere ondernemer om zijn energieverbruik gedetailleerd en realtime in kaart te brengen.

 

Etienne Schiffelers, Parkmanager De Wildeman en tijdelijk bestuurslid bij SOBZ, vertelt je op 13 december precies hoe het werkt, hoe jij kunt deelnemen en waar straks alle informatie te vinden is.

Ontdek verder tijdens deze themabijeenkomst ‘Meer grip op je energie’ aan welke energiebesparingsprojecten we werken. En wat we doen om jou als ondernemer te ondersteunen.

Klik hier om je snel aan te melden en voor meer informatie over de themabijeenkomst ‘Meer grip op je energie’ op 13 december

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 9 december!