Thema

Thema

Zonnepanelen

Met de vestiging van Hitachi Data Systems (nu Hitachi Vantara) kwam op De Wildeman een zonnedak van maar liefst 20.000 m2. Het was het grootste niet-gesubsidieerde zonnecellenproject van Nederland. Inmiddels zijn ook andere ondernemers voorzien van een zonnedak, waaronder G. van Doesburg Transport, DHL en Mainfreight Warehousing. Ook werken we aan twee centrale zonnepanelenparken.

Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden kun je lid worden van de coöperatie door, bijvoorbeeld, zelf zonnepanelen op je dak te leggen en de energie aan de coöperatie te leveren. Een andere optie is dat je je dak ter beschikking stelt aan de coöperatie; wij zorgen dan dat er zonnepanelen op worden gelegd. Ook in dit scenario gaat de energie naar de coöperatie. Wil je zelf geen zonnepanelen, dan kun je deelnemen door energie van de coöperatie af te nemen. Waar je ook voor kiest, we zorgen altijd voor maatwerk. Ook als je interesse hebt om als investeerder te participeren.

Wil je weten wat voor jou de beste optie is?
Of wat de investeringsmogelijkheden zijn?

De coöperatie helpt je zonne-energie in te kopen
of je eigen energie op te wekken en/of te verkopen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at nulla ac nisi ornare mollis at et turpis. Ut at posuere leo. Aliquam eget mollis eros. Curabitur suscipit massa risus